Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Καθαρισμός προσώπου στο...σπίτι σας !!

Μπορείτε και μόνες σας να κάνετε καθαρισμό στο πρόσωπο σας.Για εσάς που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ή δεν θέλετε να ξοδεύετε χρήματα σε ινστιτούτα αισθητικής μπορείτε να προσφέρετε μόνες σας στο πρόσωπο σας περιποίηση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Απλά και εύκολα με σύνεργα της καθημερινότητας σας! Τα σύνεργα που θα χρειαστείτε είναι ένα μεγάλο μπολ, μια πετσέτα, ένα βαμβακερό ύφασμα, αμυγδαλέλαιο, νιφάδες βρώμης, ένα αβοκάντο, μία μπανάνα, ένα αγγούρι και ροδέλαιο. Ακολουθήστε 6 απλά βήματα για ένα πρόσωπο καθαρό και φρέσκο που αποπνέει λάμψη.









1ο Βήμα: Γεμίστε το μπολ με καυτό νερό και σκύψτε από πάνω το κεφάλι σας κρατώντας μια πετσέτα. Ο τρόπος που θα κρατάτε την πετσέτα είναι τέτοιος ώστε να παγιδεύετε τον ατμό πάνω στο πρόσωπο σας.
2ο Βήμα: Στη συνέχεια, όταν το νερό κρυώσει, πάρτε το βαμβακερό ύφασμα και απλώστε το πρόσωπο σας αφού το στραγγίξετε καλά. Αφήστε το για 1’ στο πρόσωπο σας.
3ο Βήμα: Απολεπίστε το πρόσωπο σας δημιουργώντας ένα μείγμα με τις νιφάδες βρώμης και το αμυγδαλέλαιο. Τρίψτε το καλά με το μείγμα και μετά ξεβγάλτε το με κρύο νερό.
4ο Βήμα: Ανακατέψτε την μπανάνα μαζί με το αβοκάντο μέχρι να γίνουν μείγμα και απλώστε το στο πρόσωπο σας σαν μάσκα προσώπου. Τοποθετήστε δύο φέτες αγγούρι στο πρόσωπό σας και ξαπλώστε για 5’.
5ο Βήμα: Ξεβγάλτε το πρόσωπο σας και πάρτε απαλά χαρντομάντηλα για να το στεγνώσετε.
6ο Βήμα: Ανακατέψτε 3 σταγόνες ροδέλαιο με 6 σταγόνες αμυγδαλέλαιο και απλώστε το μείγμα τους ως ενυδατική κρέμα. Στη συνέχεια ταμπονάρετε το πρόσωπο σας μ’ένα απαλό χαρντομάτηλο. Για εσάς που έχετε ιδιαίτερα λιπαρό δέρμα, προτιμήστε να εφαρμόσετε την ελαφριά ενυδατική κρέμα σας για ενυδάτωση αντί για το παραπάνω μείγμα.
 Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου